• captain
borbelymuhely.hu

BORBÉLY HÍREK

BARBER STYLE 2019: FÉRFI HAJVÁGÁS LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE

2020.03.21. BARBER STYLE 2019: FÉRFI HAJVÁGÁS LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE

A fodrász szakmában nincs az a perc, amikor ne tudnád továbbképezni magad. Tudjuk jól, hogy a szalonmunka során az ebéd is inkább egy kávé, de ott vannak még a szomorú vasárnap délutánok, amikor biztosan nagyon hiányzik a szakmád. Van egy jó hírünk! A Stella most egy újabb férfi hajvágás step anyagot osztott meg velünk, amiből a szabadidődben is elleshetsz néhány barber titkot.

tovább

AZ IDŐPONTFOGLALÓ RENDSZER, AMI ELOSZLATJA KÉTELYEIDET: SALONIC

2020.03.21. AZ IDŐPONTFOGLALÓ RENDSZER, AMI ELOSZLATJA KÉTELYEIDET: SALONIC

Napjainkban már szinte mindent a virtuális világ ural, ebből kifolyólag nem sok olyan dolog van, amit ne tudnánk online elintézni. Így van ez a különböző szalonokba való bejelentkezéssel is, pár kattintás és meg is van a következő időpont a kozmetikushoz, vagy éppen fodrászhoz. Ehhez azonban szükség van a szakember nyitottságára is, hogy bele merjen vágni egy online időponfoglaló rendszer használatába. Oszlasd el a kételyeidet, ismerd meg a Salonic világát!

tovább

A borbélymesterség

2020.03.05. A borbélymesterség

Kevés mesterembernek jutott osztályrészül, hogy a világirodalom, illetve a zenei világ közismert alakja legyen. A borbélyoknak – Beaumarchais és Rossini, illetve Mozart jóvoltából – megadatott. Figaro egyéniségében azonban nem is annyira a borbély jelleme, mint inkább a lakáj alakjára évszázadokon át lerakódott hagyományok mozgékony, eleven, ötletes vonása koncentrálódott, így Figaro a régi vígjáték géniusza. A borbély azonban több annál.

tovább

RÖVID FÉRFI FRIZURÁK: TOP-5 DIVATOS VÁLTOZAT

2019.12.07. RÖVID FÉRFI FRIZURÁK: TOP-5 DIVATOS VÁLTOZAT

Stílusos fodrász – általában a divat képének garanciája! Megmondjuk, milyen rövid frizurák vannak a népszerűség csúcsán 2018-ban, hogy tudatában legyenek a legújabb trendeknek.

tovább

A BORBÉLYMŰHELY csapata keresi, borbély - üzleti partnerét

2019.11.13. A BORBÉLYMŰHELY csapata keresi, borbély - üzleti partnerét

A BORBÉLYMŰHELY - Férfi Fodrász Hálózat csapata keresi, borbély - üzleti partnerét, a hamarosan megnyíló Pestszentlőrinci üzletének üzemeltetésére.

tovább

Borbélyok, ne sírjatok – visszatért egy régi szakma Pestre

2018.03.05. Borbélyok, ne sírjatok – visszatért egy régi szakma Pestre

A Budapest Barber Shop sikere után Magyarországon is egymás után nyílnak az évtizedeken át mellőzött borbélyüzletek, amelyek, úgy tűnik, megtalálták az utat a női fodrászatokban feszengő férfiakhoz. De vajon csak a hipszter-kultúra járulékos jelenségéről van szó, vagy végérvényesen visszatérnek a békebeli férfiklubok, ahol nemcsak a barkót igazítják, de előkerül a sakktábla és a dominó is?

tovább