• captain
borbelymuhely.hu

RÖVID FÉRFI FRIZURÁK: TOP-5 DIVATOS VÁLTOZAT

2019.12.07.

RÖVID FÉRFI FRIZURÁK: TOP-5 DIVATOS VÁLTOZAT

Stílusos fodrász – általában a divat képének garanciája! Megmondjuk, milyen rövid frizurák vannak a népszerűség csúcsán 2018-ban, hogy tudatában legyenek a legújabb trendeknek.

Anderkat

A divatos férfi fodrászok közül 2018-ban férfias volt az aluljáró. Ennek lényege, frizura, hogy a templomok és a tarkón leborotválta egy sündisznó, és a tetején, a maradék haj hossza 3-10 cm, attól függően, hogy a preferencia. A legfontosabb az, hogy a rövid hajról a hosszabb ideig tartó átmenet legyen éles és észrevehető. Ez a frizura tökéletes mind a tulajdonosok, egyenes haj, és a férfiak göndör vagy hullámos zárak, és annak állandó szurkolók Brad Pitt és David Beckham.

divatos férfi frizurák

Kefe

Nem tudom, mi a férfi frizurák most divatos? Javasoljuk, hogy emlékezzen a jó öreg sündéreire, amely ismét a szezontól származik. Nagyon lakonikusnak, egyszerűnek és stílusosnak tűnik, és otthoni használatra hajszárítóval is megoldható. Az ultra-rövid hajvágás nagyszerű a nyári szezonban, amikor meg kívánja szabadulni a feleslegtől és a hajszálaktól is.

divatos férfi fodrászok 2018

kanadai

Egy másik férfi fodrász, amely szabályozza a labdát ebben a szezonban a kanadai. Ez egy kicsit olyan, mint egy undercard, de a rövid és a hosszú haj közötti átmenet észrevehetetlenül történik. A leghosszabb a frontális része halad zökkenőmentesen felé rövidebb a tetején, és nagyon rövid a fejen, a templomok és oldalát. By the way, ez a kedvenc hajvágás a Ilona Mask és Ben Affleck.

frizurák férfiak számára

Caesar

A Caesar vágása ebben az évben a könnyű gondatlanság és az ideális vonalak megsértése, mivel a trend természetes. A rövid, sima zuhatagok kissé csiklandoznak és egyenetlenek, hogy hangsúlyozzák a nyugodt és szabad képet. Ha kedveled a rövid fodrászatot, feltétlenül próbáld meg ezt a lehetőséget.

milyen frizurák vannak a divatban

dobozolás

A klasszikus ökölvívás egy nagyszerű ötlet minden időben. Ez a frizura nem igényel rendszeres és különleges stílus hajápolás, úgyhogy meg fog felelni a srácok, akik nem szeretik a hosszú ideig állni a tükörben, és előnyben részesíti a rövid frizurával. Manly, restrained és frissítő – mi mást kell még egy ideális fodrászhoz nyáron?

Rövid férfi fodrász

vissza